Termeni si conditii

Prin folosirea aplicatiei esti de acord cu termenii si conditiile mentionate mai jos.

1. Definitii si termeni

www.certen.ro - este numele domeniului internet proprietatea S.C. Cloudberry Systems SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Galati, Strada Movilei nr. 68, numar de ordine in Registrul Comertului J17/1155/2013, cod unic de inregistrare fiscala 32251965.
Vanzator - Cloudberry Systems SRL
Utilizator - persoana fizica / persoana juridica sau orice alta entitate juridica care isi face un Cont pe www.certen.ro
Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client - persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, in baza unui acord de utilizare existent intre Certen si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator.
Site - domeniul www.certen.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda - un document electronic intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.
Campanie - actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract - reprezinta documentul incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica.
Continut

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document - prezentele Termene si Conditii.
Newsletter - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie - incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Serviciu de catre Cloudberry Systems SRL
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. Drepturi de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea Cloudberry Systems SRL si este aparat de "Legea drepturilor de autor" si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Cloudberry Systems SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Exonerare de raspundere

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau, informatiile inregistrate fiind destinate procesarii comenzii de catre operatorii nostri. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Cloudberry Systems SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.
Datele personale ale utilizatorului sunt colectate in scopul determinat explicit si legitim: numai pentru facturare. Acestea vor fi prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la oana@certen.ro, site-ul se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga, sa inceteze prelucrarea datelor utilizatorului, conform dispozitiilor legale in vigoare, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Cumparatorul. Cumparatorul nu obligat sa furnizeze aceste date insa refuzul determina imposibilitatea emiterii facturilor si in consecinta, a finalizarii comenzii.
Vanzatorul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor cu caracter personal.
Politica site-ului www.certen.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Vanzatorului, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Vanzator, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau a efectua comenzi.
Informatiile prin care se poate identifica Cumparatorul sau prin care poate fi contacat, cerute prin formularul de autentificare sunt necesare pentru comunicarea cu Cumparatorul/Utilizatorul si pentru confirmarea comenzilor si sunt confidentiale. Daca unele din datele furnizate de Cumparator sunt incorecte, va rugam sa ne comunicati aceste informatii in cel mai scurt timp pentru a putea face si noi modificarile necesare. De asemenea, daca Cumparatorul doreste stergerea datelor din baza de date certen.ro, Cumparatorul va solicita aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email sau postal.
Informatiile care se transmit de Cumparator in vederea emiterii facturii (inclusiv a facturii proforme). Nu va fi furnizata nicio informatie (nume,adrese, comenzi etc.) la terte parti cu exceptia acordului scris din partea Cumparatorului.
Vanzatorul moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele de orice natura aparute ca urmare a folosirii incorecte a serviciului achizitionat prin intermediul acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca decizia de folosire a acestui site si de cumparare a serviciilor le apartine in exclusivitate.
Vanzatorul nu isi asuma resposabilitatea pentru intelegerea gresita a unui serviciu sau nepotrivirea sa pentru scopul pentru care a fost cumparat si utilitatea lui. In eventualitatea in care pretul serviciului sau unele caracteristici ale serviciului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar activarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula respectiva comanda si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Dupa activarea serviciului, societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel. Pentru oricare din situatiile de mai sus, clientul declara ca nu va solicita Vanzatorului alte despagubiri financiare sau materiale.
Toate materialele de pe acest site sunt afisate fara nici un fel de garantie. Obligatiile Vanzatorului legate de serviciile proprii sunt reglementate exclusiv de acordurile conform carora sunt livrate. Nici un material de pe acest site nu trebuie interpretat in sensul alterarii acestor acorduri. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara a anunta in prealabil materialele si serviciile de pe acest site, preturile descrise in acestea. Exista posibilitatea ca materialele, respectiv informatiile, preturile acestora sa nu fie updatate la zi.

4. Limita accesului pe site

Utilizatorii site-ului certen.ro pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu certen.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. certen.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda Vanzatorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Inregistrarea ca utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul certen.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Vanzatorul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

6. Pretul

Pretul afisat este pretul final.

7. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).
Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant al Vanzatorului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

8. Facturare/Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata se poate face cu ordin plata.
Conform art. 155, al. 28 Cod fiscal "Semnarea si stampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie sa le contina factura".